female_outlet_6 Nieuwe collectie

zondag 4 december 2011

Taartjes met peer en blauwaderkaas

Een lekkere simpele snack voor ’s avonds of wanneer je met veel personen bent en toch iets aparts op tafel wilt zetten. Dit hapje is een gegarandeerde hit!
Afbeelding & recept afkomstig van Allerhande

Wat heb je nodig?
* 6 plakjes roomboterbladerdeeg (pak 450 g diepvries) ontdooid
* 2 handperen (bijv. conference)
* 150 g fourme d'ambert (blauwaderkaas)

 Verwarm de oven op 200 °C. Halveer de plakjes bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in en bak ca. 15 min. in de oven. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Leg op het bladerdeeg. Verkruimel er de kaas over en bestrooi met peper. Bak nog ca. 10 min. in de oven.

2 opmerkingen: