female_outlet_6 Nieuwe collectie

vrijdag 2 maart 2012

Deel je geheimen in de Chilly iBox en ontvang een gratis Chilly Sample!

Advertorial
Deel geheimen met je vriendinnen in de Chilly iBox! Meld je aan, ontvang een gratis sample en maak kans op een lingeriesetje!

Een gratis lingeriesetje en een sample van Chilly zijn hartstikke leuk, maar wat is nu de Chilly iBox? De iBox is een applicatie die ontwikkeld is door Chilly waarin je samen met je vriendinnen elkaars meest intieme geheimen kunt delen, je weet wel, van de reclame: “Mijn intimiteit, mijn Chilly”. Je meldt je aan via onderstaande link en je ontvangt een gratis sample en maakt dus ook nog eens kans op wat leuks voor in de slaapkamer!
Klik hier voor de Chilly iBox



Voor wie Chilly nog niet kent

Chilly heeft verschillende producten ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van je meest intieme zone. We kopen allerlei soorten shampoos voor ons haar, bodylotion voor ons lichaam, reiniging voor onze huid dus daar hoort ook de verzorging van onze “private parts” bij!

Chilly heeft 3 verschillende wasemulsies en intiemtissues   die handig zijn voor dagelijks gebruik:

- Een Chilly gel voor langdurige en natuurlijke frisheid. Ideaal voor aan het begin van de dag!
- Chilly delicate met een verzachtende werking, voor de gevoelige intieme delen
- Chilly Protect met een antibacteriële werking, deze biedt extra bescherming in een omgeving waar meer bacteriën zijn zoals in het zwembad of op het strand
De Chilly wasemulsies, welke uitsluitend voor uitwendig gebruik zijn , zijn handig voor bij het douchen. Even op het washandje of op je hand en je voelt je daarna weer helemaal fris!
De Chilly intiemtissues, deze vind ik lekker snel en heel handig! Er zitten twaalf verfrissingsdoekjes in voor in je tas of in het laadje bij je vriend. De tissues kunnen doorgespoeld worden!


Mijn mening

Zelf heb ik Chilly ook geprobeerd en het product doet zijn naam eer aan! Het is een lekker frisse gel die je door middel van een handig pompje zó op je washandje of je handen doet. De gel is groen en heeft –vind ik- een beetje een geur van eucalyptus en mint.
Wanneer je jezelf met Chilly verzorgt, voel je ook daadwerkelijk lekker fris en fruitig, wat zeker zo belangrijk is op de dagen dat je je misschien iets minder fris voelt. We kennen allemaal die periode  van de maand waar ons hoofd alleen naar chocolade staat en we ons niet helemaal sexy voelen. Chilly zorgt er juist dan voor, dat je ook die periode schoon en zelfverzekerd door komt.

De fles met Chilly gel bevat 250 ml dus je kunt er ook lekker lang mee doen. Zo als ik boven eerder al noemde, heeft de gel een handig pompje zodat je het zeer gemakkelijk in je dagelijkse ritueel kan passen. Eigenlijk heb je geen excuus meer om het niet te gebruiken! Duur is Chilly ook niet, je koopt de fles van 250 ml al voor
€4,99 en de tissues kosten €2,89 voor 12 stuks




Eigenlijk  zit er voor iedereen dus wat bij en is het niet meer dan logisch dat we onze intieme delen net zo goed, dan niet beter, verzorgen dan de rest van ons lichaam. Dus meldt je snel aan en ontvang een gratis sample!
 Klik hier om naar de site te gaan!


Heb je geen Facebook account? Ga dan naar www.chilly.nl/gratis-sample en vraag hier een sample aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten